У Києві продовжують розгляд справи про вбивство 2017 року Юрія Калініченка – київського байкера. Засідання тривають у Дарницькому районному суді столиці, повідомляють у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Судді заслухали «стенограми записів телефонних розмов обвинуваченого та записи, знайдені на вилученому в нього диктофоні».

У розмовах йдеться про корупційні схеми, що мали місце під час купівлі медичних довідок про те, що підсудний нібито є неосудним. Крім того, обговорюється можливість «вирішити питання» щодо покращення його утримання та можливої втечі з України.

"..Оправдос дорого будет, братан, не меньше сотки.. "..сделай мне паспорт прибалта и я свалю.."..мы бы уже давно всё порешали, если бы эти байкеры не воняли и палки нам не ставили..", - йдеться у записах.

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Фото: «Київ оперативний»
Фото: «Київ оперативний»

Крім того, обговорювалася можливість нападів на активістів, зокрема, на Данила Басова. Цей план було реалізовано «ввечері після одного з засідань».

Обговорювали зловмисники і обставини вбивства, не висловлюючи при цьому жодного розкаяння у тому, що сталося.

Судді продовжили затриманому термін тримання під вартою до 12 липня.

Повідомлялося, що 18 квітня, на Львівщині водій легкового автомобіля не впорався з керуванням і врізався в стіну будинку.

Нагадаємо, раніше На Прикарпатті п'яний байкер "злетів" разом з мотоциклом і опинився під ножем хірурга - дрифт не вдався

Також "Знай.uа" писав, що Водій орендованого Ford Mustang розбив Rolls-Royce, причина ДТП вас здивує