Як і будь-яка інша столиця, Київ приваблює багатих людей зі всіх куточків країни. Тому не дивно, що багатіїв у місті та найближчих околицях більше, ніж в будь-якому іншому регіоні України. Однак, по всій видимості, кияни живуть дуже добре. Тут зафіксовано більше тисячі чоловік, чий статок перевищує 1 млн гривень.

Гроші - фото pixabay
Гроші - фото pixabay

Про це повідомляє Державна фіскальна служба України за підсумками аналізу податкових декларацій жителів столиці. У загальній складності в Києві проживають 1255 людина, на чиїх рахунках більше 1 мільйона гривень. Сумарно за квітень українці задекларували понад 11 мільярдів гривень. За даними ГФС, столичні мільйонери сплатили 211 млн грн податків, а також 26.5 млн грн військового збору.
Така велика кількість мільйонерів в Києві не дивно. Столиця – центр бізнесу України, тут зосереджені офіси великих українських компаній і стартапів. Навіть після продажу двокімнатної квартири в столиці, вже цілком можна стати гривневим мільйонером.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Допомога по частковому безробіттю - топ-8 кроків для отримання грошей.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Шмигаль "посміявся" з обіцяних 500 000 робочих місць " - "Не знаю, що вам відповісти".