Вчора, 11 травня в Дарницькому районі Києва виявили 10 трупів собак без ознак життя.Про це повідомили в прес-службі Департаменту міського благоустрою КМДА.

Тіла загиблих тварин відправили на експертизу в КП «Київська міська лікарня ветеринарної медицини». Після експертизи стане відомо, чи було це масове отруєння або собаки загинули з якоїсь іншої причини.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтею 299, ч. 3 Кримінального кодексу України “ "Жорстоке поводження з тваринами". Зараз тривають слідчі дії, проводяться експертизи.

Зграя собак напала на жінку, фото: Город Х
Зграя собак напала на жінку, фото: Город Х

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, за жорстоке поводження з тваринами Кримінальним кодексом України передбачено покарання у вигляді позбавлення волі до 8 років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві шкуродери закопали старого пса в яму разом із сміттям і кинули помирати - ці кадри змусять ридати кожного

Як повідомляє портал «Знай.ua» На Буковині молода гицелька напоїла беззахисного малюка горілкою і зняла на відео

Також «Знай.ua» писав, що Школярі-живодери жорстоко замучили нещасних цуценят, навіть інквізиція була добрішою