У Києві було затримано громадянина Росії, який скоював збройні напади на аптеки та кредитні установи в українській столиці. Про це повідомили у спільноті «Київ оперативний» в соціальній мережі Facebook.

Зазначається, що злочинець заходив до установ, бризкав в обличчя працівникам із балончика зі сльозогінним газом, хапав гроші і втікав. Відомо про аналогічні пограбування, скоєні ним в аптеці на вулиці Бажова, кредитних установ на вулицях Андрія Малишка та в Дарницькому районі. В останньому випадку він виніс за один раз майже 40 тисяч гривень.

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Фото: ГУ НП
Фото: ГУ НП

Затримати його змогли під час чергової спроби пограбування однієї з аптек на вулиці Миропільській. У нього вилучили тисячу гривень, поцуплену з аптечної каси.

Виявилося, що злочинець – 35-річний росіянин, який із родиною проживав у Чернігові. Для здійснення злочинів він орендував тимчасове помешкання у Броварах.

Якщо всі злочинні епізоди з його участю буде доведено, іноземцю загрожує до 12 років тюремного ув’язнення із конфіскацією майна.

Нагадуємо, що нещодавно харківські правоохоронці затримали чоловіка, який прямо на вулиці пограбував дівчину-підлітка.

Як повідомляв портал Знай.uа автовласників попередили, в яку авантюру можуть втягнути їх гроші під двірниками.

Також Знай.uа писав про те, що в соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний відеоролик незвичайного пограбування.