У Києві відновили роботу на 10 продовольчих ринках. Про це повідомив у своєму щоденному онлайн-брифінгу столичний градоначальник Віталій Кличко.

За його словами, поступово в Києві запрацюють 37 ринків, у цей же час влада вирішили обмежитися десятком відкритих базарів в різних районах столиці. З 5 травня вже відкриті і приймають покупців Бессарабський ринок у центрі Києва, Деміївський – в Голосіївському районі, ринок "Маяк" та продуктовий ринок на Лісовій у Деснянському районі.

Крім того, почалася торгівля на Печерському та Володимирському ринках, на Одеському, «Іллісеі», Феофаніївському і Вигурівському базарі.

Додамо, що в Києві відкрили ринки, але спробувати товар "на зуб" тепер не вийде. Між продавцями і покупцями вже встановили захисні екрани з плівки або оргскла.

Нагадуємо, що нещодавно харківські правоохоронці затримали чоловіка, який прямо на вулиці пограбував дівчину-підлітка.

Популярні новини зараз
Доведеться перебиватися з хліба на воду: яку пенсію дадуть при зарплаті 8000 грн В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат Більше не пускатимуть за кордон: яку перепустку потрібно мати 17-річним українцям Паралельні світи існують і ми живемо в одному з багатьох — фізики провели вражаюче дослідження
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа автовласників попередили, в яку авантюру можуть втягнути їх гроші під двірниками.

Також Знай.uа писав про те, що в соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний відеоролик незвичайного пограбування.