Буйна стихія завдає страшної шкоди під Києвом. Люди в соціальних мережах діляться фото і відео того, як град зупиняє рух машин і розбиває автомобілі і дахи будинків.

Под Киевом град остановил движение транспорта Подробнее - https://t.me/joinchat/AAAAAEs2DrjLH5BBFz5A9Q Наш журналист сообщает, что на выезде из Киева стоят десятки машин. Водители боятся ехать из-за минимальной видимости. Сегодня мэрия Киева сообщила о штормовом предупреждении и первом из трёх уровней метеорологической опасности.

Geplaatst door Pavlovsky News op Zondag 3 mei 2020

У той же час жителі Київської області пишуть, що, наприклад, в Макарові величезного розміру градини завдають шкоди техніці і будівлям. Люди повідомляють, що градини досягають розміру тенісного м'яча і з легкістю можуть розбити скло автомобілів і пошкодити транспортні засоби.

Град під Києвом \\ фото Знай юа
Град під Києвом \\ фото Знай юа

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, раніше Знай писав, що до Києва наближається потужна гроза. З таким попередженням вранці в неділю, 3 травня, виступили в Українському гідрометцентрі.

Наголошується, що стихія повинна досягти столиці до обіду 3 травня. Городян закликають не перебувати в цей час на вулиці, а також дотримуватися правил безпеки при пориви шквального вітру. Наближення грози вже присвоїли другий, жовтий рівень небезпеки.

Також Знай повідомляв, що в “Добропарке”, який знаходиться біля села Мотижин Київської області, зацвіли більше 1 мільйона тюльпанів. До того ж у дендропарку висадили 44 тисячі дерев і кущів, 13 газонів.

Влітку тут зацвіте лавандове поле, долина гортензій, а в майбутньому розквітнуть сакури і груші. Загальна площа парку — 300 га.

В даний час в парку облаштовується зона відпочинку, буде фуд-корт, дитяча розважальна зона, майданчик для проведення концертів.