У Києві, незважаючи на дію карантинних обмежень, продовжують працювати кафе та кав'ярні. Не чекаючи дозволу від влади, вони відкрили роботу літніх терас. Про це повідомляє видання «Країна».

Як повідомляється, всередину закладів, як і раніше, нікого не пускають – за це власникам точок загрожують великі штрафи. Однак кафе і ресторани пропонують великий вибір страв на винос – поїсти можна тут же, на відкритій терасі.

Такої ж тактики дотримуються і кав'ярні – вони готують каву на винос, і багато киеляне з радістю користуються можливістю побалувати себе гарячим напоєм.

Фото: "Страна"
Фото: "Страна"

Фото: "Страна"
Фото: "Страна"

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

При цьому, за словами журналістів, багато відвідувачів не дотримуються дистанції в черзі, не одягають медичні маски і одноразові рукавички.

На думку однієї з відвідувачок такої кав'ярні, люди просто втомилися сидіти в самоізоляції і прагнуть «повернутися до "минулого" життя, коли можна було провести 10-20 хвилин в улюбленій кав'ярні». Вона додає, що не засуджує власників кафе, так як для них карантин обернувся величезними збитками, і, якщо вони не будуть працювати зараз, після карантину можуть вже і не відкритися.

Нагадаємо, "Слуга" Тищенко склав гідну конкуренцію Кличко: "Життя українця – це велика..."

Як повідомляв портал Знай.uа, Слуга народу Тищенко назвав трагедію в Чорнобилі святом - "Дуже велика і важлива".

Також Знай.uа писав, що невміла спроба Тищенко виправдатися за свій ресторан обурила українців - "вдарилися Головою?"