У Києві у разі, якщо Кабінет міністрів все-таки дозволить відкрити продовольчі ринки по всій країні, запрацює тільки один ринок - "Столичний". Його обіцяють відкрити вже з 1 травня, повідомляють «Українські Новини».

Зазначається, що всі інші криті продовольчі і аграрні ринки столиці поки залишаються закритими.

Разом з тим, ринок «Столичний» працює і зараз, там здійснюють оптову і дрібнооптову торгівлю. Вже з 1 травня, п'ятниці, ринок повернеться до повноцінної торгівлі з урахуванням обмежень, що діють під час карантину з коронавирусу.

До речі, знаменитий «Бессарабський» ринок, розташований в центрі Києва, також поки не працює, і повернеться до роботи, тільки якщо відповідне рішення ухвалить міська влада столиці.

Нагадаємо, ринки відкриються, незважаючи на карантин — українці дізналися, коли можна буде придбати розсаду і труси.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, у Львові просять відкрити ресторани - бізнесмени записали термінове звернення, погодиться не кожен.

Знай.uа писав, українські медики вдарили по пандемії запальним танцем, яскраве відео підбадьорило мільйони людей.