У Києві на одній з вулиць міста почали масово висаджувати платани.

Про це повідомляє інформаційний портал "Вечірній Київ".

Так, у Києві на бульварі Академіка Вернадського висаджують платани. Тепер на бульварі будуть 20 нових дерев, висаджених працівниками КП УЗН Святошинського району.

А в сквері на тому ж бульварі з’явилися ще три декоративні вишні, які вже наступної весни цвістимуть красивими махровими квітками.

У Києві масово висаджують платани


Спеціалісти КП УЗН Святошинського району розповіли, що у цьому районі досить гарно ростуть клени та дуби.

" Експериментуємо з Павловнією – у минулому році висадили 10 дерев на Великій Окружній, у цьому році замовлятиму її через тендер знову. Це дуже гарне, розлоге, з неймовірним цвітінням дерево, яке швидко росте. Ми також використовуємо сакури, вишні махровоквіткові, сливи Пісарді, й дуже багато кущів. Використовуємо терен білий, барбарис, спірею, кизильник, і різновиди вічнозелених – ялівці, самшити, туї", - розповіла головний агроном КП УЗН Святошинського району Наталія Канєвська.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, раніше у Львові цвітуть магнолії, весна увійшла до міста - неймовірні фото

Як повідомляє портал "Знай.uа" Життя переможе, - львів’яни у мережі діляться яскравими знімками квітучої магнолії

Також "Знай.uа" писав, що У Києві на Співочому полі зацвіли тюльпани - яскраве море і неймовірний аромат, ви закохаєтесь в ці фото