В Києві сталася страшна ДТП на Чоколовському бульварі, одразу зіткнулося кілька автомобілів.

Про це повідомляє "Київ Оперативний".

Так, у понеділок 27 квітня, близько 21:10 на Чоколівському бульварі сталася справжня автомобільна троща. Стало відомо, що водій автомобіля Skoda на швидкості в‘їхав в автомобіль Hyundai, від чого Skoda відкинуло у Volkswagen. А після цього автомобілі Skoda та Volkswagen відкинуло у припарковані автівки.

Фото Київ Оперативний


На місце пригоди оперативно прибула бригада швидкої допомоги та наряд патрульної поліції. За інформацією правоохоронців, загалом у цьому ДТП задіяно шість автівок.

Фото Київ Оперативний


Медики встановили, що у результаті цієї масштабної аварії постраждав лише водій автомобіля Skoda. Його терміново госпіталізували до найближчої лікарні.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Фото Київ Оперативний

Через аварію на цій ділянці дороги утворився затор. Наразі правоохоронці встановлюють всі причини та обставини аварії. Ведеться слідство.

Фото Київ Оперативний

Фото Київ Оперативний

Масштабна автотроща на Чоколовському бульварі Відео: https://youtu.be/c8oKhYNBmmU Близько 21:10 на Чоколівському...

Geplaatst door Киев Оперативный op Maandag 27 april 2020

Нагадаємо, раніше до Львові машина зробила пекельне "сальто у повітрі і приземлилася догори дригом, момент потрапив на камеру

Як повідомляє портал Знай.uа В зюзю п'яний львів'янин розбив три машини, ховаючись від копів - кадри металевого побоїща

Знай.uа писав, що у Харкові подружка Зайцевої лоб у лоб протаранив швидку, - момент кривавої ДТП потрапив на відео