Мер Києва Віталій Кличко звільнив свого заступника через те, що він побив правоохоронця.

Про це повідомляє телеграм-канал "Київ Зараз".

У неділю, 26 квітня Володимир Слончак, заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень напав на поліцейського. Відомо, що Солончака і Людмилу Костенко зупинили через те, що водій забув включити фари.

Фото Київ Оперативний


Згодом Солончак почав погрожувати правоохоронцям при цьому промовляючи: "та ви знаєте, хто ми", "і завтра від вас тут і слєда не буде" і тощо. Після чого чоловік вийшов з авто і почав чіплятися до інспектора патрульної поліції, а потім взагалі накинувся на нього з кулаками. Дебошира затримали, а поліцейському викликали швидку і госпіталізували з травмою.

Мер Віталій Кличко відреагував на цю подію і звільнив свого заступника Володимира Слончака. Він зазначив, що така поведінка неприпустима і вибачився за це перед правоохоронцями і мешканцями столиці.

Зазначимо, що за напад на патрульного Слончаку загрожує до 5 років в'язниці. Ведеться розслідування.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше в Німеччині посадили двох "зайцевих": ось який термін могли б отримати наші мажори.

Як повідомляв портал Знай.ua Легендарна балерина померла під колесами гонщика.

Популярні новини зараз
На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також Знай.ua писав, що "колега" Зайцевої зробив страшне ДТП під Харковом: загинув автоблогер.