Кличко розповів про грошові виплати киянам до річниці Чорнобильської катастрофи.

Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн пресконференції.

Мер української столиці розповів, що до річниці Чорнобильської катастрофи 53 тисячі киян отримають матеріальну соціальну допомогу.

"Учора я підписав розпорядження про надання щорічної матеріальної допомоги з нагоди 34-ої річниці Чорнобильської катастрофи. Одноразову адресну соціальну допомогу – від 300 до 600 гривень – отримають понад 53 тисячі киян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи", – повідомив Віталій Кличко.

Кличко, скріншот з відео
Кличко, скріншот з відео


Також кличко розповів, що незабаром кияни отримають і виплати з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення та Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Такі виплати отримають понад 78 тисяч ветеранів другої світової, учасники Антитерористичної операції, воїни-інтернаціоналісти та учасники Революції Гідності.

"Виплати – від 400 до 800 гривень – розпочнуться вже на початку травня. Може, суми й не великі, але місто, як може, допомагає тим, кому сьогодні найскладніше", – підкреслив Віталій Кличко.

Нагадаємо, карантин в Україні продовжать — глава МОЗ Степанов пояснив, як зміняться обмеження.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", безробітним українцям збільшили соцвиплати на період карантину — хто отримуватиме 1000 грн.

Також "Знай.ua" писав, з собакою гуляти можна, а з дитиною — ні, у МОЗ пояснили найбільш суперечливу заборону.