Мер української столиці Віталій Кличко провідав активістку Майдану і народного депутата VIII скликання Тетяну Чорновол, яка знаходиться під цілодобовим домашнім арештом.

Про це Чорновол написала на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Так, стало відомо, що у вівторок, 21 квітня Віталій Кличко відвідав Тетяну Чорновол. Зараз колишня депутатка знаходиться під домашнім арештом з 16 квітня за рішенням Печерського райсуду, також вона зобов'язана носити електронний браслет.

Фото з facebook Тетяни Чорновол


"Вчора підтримати "арештантку" прийшов один з лідерів Майдану Віталій Кличко. Дякую, Віталію, за теплий вечір, відчуття майданівського братерства і за хорошу роботу на посаді мера Києва", - написала вона.

При цьому Чорновол додала, що наразі в Україні існує фактично лише дві партії: умовна партія супротиву і умовна партія капітуляції". На її думку, "всі у кого розвинуте почуття національної гідності - в першій".

Фото з facebook Тетяни Чорновол


"І наша тактична перевага, що МЕР МАЙДАНУ - наш. Але тимчасово через карантин -"досить шастать...", - додала Чорновол.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Вчора підтримати "арештантку" прийшов один з лідерів Майдану Віталій Кличко. Дякую, Віталію, за теплий вечір, відчуття...

Geplaatst door Тетяна Чорновол op Dinsdag 21 april 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ДБР повідомило Тетяні Чорновол про підозру у вбивстві

Як повідомляв портал Знай.uа, Тетяна Чорновол махнула через паркан з колючим дротом: в ГБР такого не очікували.

Також Знай.uа писав, Чорновол з Добкіним згадала "молодість"