Поки Київ та область задихалися у диму та пилюці, на околицях столиці було помічено справжній пиловий вихор. Про це повідомляє спільнота «Київ Столиця Країни Мрій» у соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, у соцмережах з'явилися знімки пилового вихора. Зазначається, що незвичайне природнє явище спостерігали приблизно за два десятки кілометрів від столиці. Автор фото Олександр Смеричанський опублікував їх на особистій сторінці, зазначають у спільноті.

"Вчора під Києвом бачив ось такий пиловий вихор. Не смерч, звісно, але такого потужного вихору я, здається, ще не бачив. На фотографіях власне - зародження вихору, найбільша висота та затухання", - зазначив він у підписі до опублікованих фотографій.

Скрін, спільнота «Київ Столиця Країни Мрій»
Скрін, спільнота «Київ Столиця Країни Мрій»

«Більше вирубуйте ліси і посадки, ще й не таке побачите!», «Це не пиловий вихор, а радіоактивний», - зазначають у коментарях до допису користувачі соцмереж, додаючи, що бачили подібне і в Рокитному Київської області.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, пожежі в Житомирській області розгулялися не на жарт, задіяли танки і військових - відео.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Чорнобиль третю добу нищить безжальний вогонь, гасять десятки гектарів з повітря — відео. Зона відчуження продовжує горіти, рятувальники показали відео з Чорнобиля.

Також "Знай.ua" писав, мешканці згорілих на Житомирщині сіл евакуювалися самостійно - забирали корів і йшли пішки.