У Києві спритний злодій посеред дня викрав з припаркованого біля магазину мережі «АТБ» автомобіля гаманець з документами та грошима. Про це повідомляють у співтоваристві «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook.

«Це істота сьогодні о 13:10 по вулиці Шолом-Алейхема, 17, біля АТБ, украла з машини гаманець з документами та грошима. Може хто його знає?», - написав автор поста, публікуючи відповідну відео.

[embed]https://www.facebook.com/KyivOperativ/videos/550403935659651/?__xts__

«Водила – лош*ра. Залишити не закриту машину, а в ній гаманець з грошима і доками. Сам винен. Буде йому, нехай хріновий, але урок», «А не треба було злити людину цінами в «АТБ»... Ось він списав бонуси. Ну а нашого брата нічого не вчить!», «Не х*р залишати без нагляду! Тим більше в такий час! Ще б ноут поруч треба було покласти, як бонус! Без лоха і жизнь плоха! Буде уроком...», - пишуть в коментарях.

«Роки три тому, з тією ж адресою, поки я зайшов в «АТБ», відсканували сигналку і з багажника забрали сумку з планшетом, ключами. З тих пір біля цього магазину закриваю машину на ключ, а не на сигналку», «Біля Казки теж промишляють! Машина була закрита. Відсканували. Будьте пильні!», - діляться власними спостереженнями городяни.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

«Чого він на своєму відрі не заїхав прямо в магазин? Толково заштовхався, зовсім нікому не заважаючи. А хера там паркуватися? Там парковка чи що? Це вхід у магазин», - додають деякі.

Нагадуємо, що нещодавно харківські правоохоронці затримали чоловіка, який прямо на вулиці пограбував дівчину-підлітка.

Як повідомляв портал Знай.ua автовласників попередили, в яку авантюру можуть втягнути їх гроші під двірниками.

Також Знай.uа писав про те, що в соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний відеоролик незвичайного пограбування.