У Києві ветеран АТО, колишній танкіст, став жертвою нападу хуліганів, які зняли знущання на відео. Про це стало відомо зі слів Андрія Пархоменка - родича потерпілого Віктора Сімончука. Він опублікував відповідний пост на своїй сторінці у Facebook.

Як зазначається, двоє молодих людей нанесли чоловікові кілька ударів у голову, а потім побили його ногами. Весь цей жах молодики знімали на відео, супроводжуючи побиття коментарями типу “смотрите, как мы х*ярим дедушку”.

Неадекватні хлопці били чоловіка впродовж 10-15 хвилин – за цей час чоловік встиг втратити свідомість. Швидку допомогу до чоловіка викликав небайдужий перехожий. Бригада швидкої відвезла Віктора до 17-ї лікарні Києва, проте там лікарі відмовлялися приймати постраждалого, мотивуючи це тим, що чоловік схожий на безхатька.

Facebook/Andrey Parhomenko

Побитий чоловік у поганому стані просив, щоб медики дозволили йому залишитися у лікарні до ранку, однак його викинули на вулицю – «без речей, телефону та грошей». Якимось чином він зумів самостійно дійти додому.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Наступного дня родичі відвезли його до стаціонару: лікарі діагностували «перелом ребра, пальця, численні гематоми та вибитий зуб».

У 2015 році боєць АТО Сімончук отримав нагороду - орден Богдана Хмельницького третього ступеня.

Нагадаємо, раніше Шайтанів планував вбивство Осмаєва - СБУ оприлюднила аудіозаписи агента ФСБ

Як повідомляє портал "Знай.ua" У Львові чоловік і дружина померли в один день, і вічна любов тут ні при чому. Вбивцю шукають

Також "Знай.ua" писав, що У Харкові двоє велосипедистів раптово померли посеред дороги, - медики і копи розводять руками