У Києві на Софіївській Борщагівці з'явився новий малюнок від столичного художника.

Про це повідомляє телеграм-канал "Київ Зараз".

Так, стало відомо, що в Софіївській Борщагівці з'явився новий малюнок київського художника. Автор малюнка – столичний художник Віталій Гідеван. Своїм новим графіті майстер закликає людей налаштовуватися на позитив і вірити в краще.

У Києві з'явився новий малюнок київського художника Віталія Гидевана


Цей казковий заєць прикрашає стіну дитячого садка "Золотий колосок". За задумом автора це казковий заєць, який везе на спині дівчинку Алісу, а точніше – це дівчинка рятує його від пожежі.

Віталій Гідеван збирається перетворити дитячий садок "Золотий колосок" у арт-об'єкт з яскравими і позитивними малюнками.

Нагадаємо, раніше 115 років з дня народження Сальвадора далі: що геній сюрреалізму розповідав про себе.

Як повідомляє портал "Знай.uа" Художник перетворює харчової сміття у твори мистецтва. Його фантазія не має меж. Завдяки своїй творчості він став популярним в мережі.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Знай.uа" писав, що Портрет інтернет-зірки прикрасив стіну будинку під Одесою: яскраві фото доброзичливою морди.