У Києві невідомі розбили рекламний щит із зображенням мера міста, де він закликає городян дотримуватись карантинних заходів.

Про це повідомляє "dtp.kiev.ua".

Так, стало відомо, що в Києві невідомі розбили борд із зображенням мера Києва Кличка. Відомо, що подія сталася на бульварі Тараса Шевченка 23.

Зловмисники кинули в рекламний щит щось тверде, найімовірніше камінь і розбили його. На цьому борді Віталій Кличко закликає всіх киян дотримуватися карантину, на ньому написано "Досить шастать".

Фото https://www.facebook.com/dtp.kiev.ua/photos/a.366712043494695/1635334119965808/?type=3&theater


Зазначимо, що в період карантину варто якомога більше часу проводити вдома, і не залишати його без крайньої на те потреби. Також на вулиці варто використовувати захисні маски і гумові рукавички, щоб уникнути потрапляння вірусу на слизові оболонки.

В Киеве на бульваре Тараса Шевченко 23 Неизвестные разбили борд с изображением мэра Киева Кличко

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Woensdag 15 april 2020

Популярні новини зараз
В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це" Українці можуть отримати до 3000 гривень на оплату газу: що потрібно зробити Лише 4 години на день зі світлом: тривожний прогноз від влади
Показати ще

Нагадаємо, раніше чим небезпечні прогулянки з температурою: розповідаємо про наслідки

Як повідомляє портал "Знай.ua" як позбутися від кашлю - 5 засобів для усунення мокротиння в горлі

Також "Знай.ua" писав, що харків'ян приголомшили фото з лікарні, "готової" до боротьби з епідемією, - "краще здохнути відразу"