На Київщині депутат міської ради облаяла місцевих жителів і навіть побила сумкою.

Відповідна інформація з'явилася в телеграм-каналі "Kyiv NEWS".

Так стало відомо, що депутат міської ради Бучі облаяла жителів міста і побила деяких сумкою. Все що відбувалося зняли на відео свідки події.

Скріншот з відео


На даний момент невідомо що ж стало причиною конфлікту. Але, на відео видно, що жінка веде себе вкрай агресивно при цьому використовує ненормативну лексику і силу. Жінка навіть побила сумкою одного з місцевих жителів.

Скріншот з відео


"У це важко повірити, але на відео в червоній куртці і червоній шапці Олена Березенець. Вона - депутат міської ради м. Буча від партії" Нові обличчя", - сказано в повідомленні телеграм-каналу "Kyiv NEWS"

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, раніше На Київщині школяр відправив у лікарню 16 дітей, серед постраждалих - шестирічні.

Як повідомляє портал "Знай.uа" Двоє загиблих: у мережі з'явилися фотографії силового розгону протестувальників під Верховною Радою.

"Знай.uа" писав, що Захищайтеся, сер: під Києвом школярі влаштували "дуель" на газових балончиках, уроки відміняються.