Киянам продовжать пільговий період оплати за комуналку до того часу, поки не завершиться карантин, введений через коронавірус. Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко у своїй онлайн-доповіді у соцмережі Facebook.

Столичний градоначальник зазначив, що у місті діяла спеціальна пропозиція: ті отримувачі комунальних послуг, які оплачували їх до 20-го числа поточного місяця, отримували знижку у розмірі 10%. На час карантину така пропозиція поширюється на всіх, хто оплатить послуги до кінця поточного місяця.

[embed]https://www.facebook.com/merkieva/videos/304137240559595/?__xts__

Однак Кличко нагадав, що продовження пільгового періоду не означає те, що оплачувати комунальні послуги не потрібно взагалі. Він відзначив, що карантинні заходи призвели до різкого зниження рівня оплати комунальних послуг у столиці., і загальний обсяг оплати послуг ЖКГ за минулий місяць не досяг і 80%.

Нагадаємо, раніше Чим небезпечні прогулянки з температурою: розповідаємо про наслідки

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.ua» Як позбутися від кашлю - 5 засобів для усунення мокротиння в горлі

Також «Знай.ua» писав, що Харків'ян приголомшили фото з лікарні, "готової" до боротьби з епідемією, - "краще здохнути відразу"