У Києві сталася жахлива ДТП, зіткнулися Volkswagen і Dacia.

Про це повідомляє "dtp.kiev.ua"

У Києві сталася жахлива аварія, на Гостомельке зіткнулися автомобілі Volkswagen та Dacia. Відомо, що у автомобіля Volkswagen була "лиса" гума, ймовірно через це і сталося зіткнення.

Фото dtp.kiev.ua


На місце події виїхав наряд патрульної поліції. Зараз київські правоохоронці встановлюють усі деталі і обставини події. На даний момент ведеться слідство.

За попередньою інформацією, постраждала один з водіїв. Медики надали йому першу медичну допомогу.

Фото dtp.kiev.ua

Зазначимо, що на дорозі потрібно бути вкрай обережними, щоб уникнути попадання в неприємні ситуації. Також перед виїздом слід ретельно оглядати своє авто на наявність яких-небудь несправностей, які можуть призвести до ДТП.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше до Львові машина зробила пекельне "сальто у повітрі і приземлилася догори дригом, момент потрапив на камеру

Як повідомляє портал Знай.uа В зюзю п'яний львів'янин розбив три машини, ховаючись від копів - кадри металевого побоїща

Знай.uа писав, що у Харкові подружка Зайцевої лоб у лоб протаранив швидку, - момент кривавої ДТП потрапив на відео