У Києві вже кілька днів розшукують неповнолітню дівчину, яка пішла з дому та не повернулася назад.

Про це повідомляє "dtp.kiev".

У Києві розшукують безвісти зниклу неповнолітню Хлюстову Валентину Сергіївну. Відомо, що дівчина 2004 року народження пішла з дому у неділю 12 квітня і до цього часу не повернулася. Наразі про її місцеперебування нічого не відомо. Телефон дівчини відімкнений.

Особливі прикмети зниклої: на вигляд 15-16 років, зріст 170-175 см, худорлявої тілобудови, світле волосся нижче плечей, очі голубі. Дівчина була одягнена в куртку темно-синього кольору, білу футболку, блакитні джинси, чорні кросівки з темно-зеленими вставками.

Фото dtp.kiev.ua


Якщо ви бачили цю дівчину, чи знаєте щось про її місцеперебування, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102. Важлива будь-яка інформація, адже на кону життя та здоров'я дівчини.

!!!УВАГА!!!РОЗШУКУЄТЬСЯ ДИТИНА!!! Дніпровським УП ГУНП у м. Києві розшукується неповнолітня Хлюстова Валентина...

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Maandag 13 april 2020

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, раніше на Львівщині зникла пара закоханих підлітків, які вважають себе дорослими - батьки збилися з ніг.

Як повідомляє портал «Знай.uа» Киянка з переляканими дітьми пустилася берега і знайшлася в несподіваному місці, замішаний чоловік

Знай.uа писав, що Вийшов за букетом - у Харкові зник галантний чоловік у військовій формі.