У Києві помітили кур'єра популярної служби доставки UberEats, який за кермом моторолера «дезинфицировался» речовиною, схожою на горілку. Про це повідомили в співтоваристві «Київ оперативний» у соціальній мережі Facebook.

«Я правильно розумію, це така дезінфекція в UberEats?», - запитує автор опублікованого відео, додаючи, що все відбувалося на Харківському масиві в Києві.

[embed]https://www.facebook.com/KyivOperativ/videos/1566541033508887/?__xts__

«Стояв поряд з натовпом кур'єром (різних служб). Більшість кашляють! Деякі п'ють якісь таблетки!», «Я колись бачив о 5 ранку, як маршрутники таким займалися. Стали в коло з пластиковими стаканчиками і накотили чогось прозорого і пекучого», «А потім ухилятися від цих льотчиків на дорозі, як хочеш...», - обурюються кияни.

«У цих доставках реально маніяки працюють», «Uber - це абсолютно нелегальний сервіс. Контролю немає взагалі ніякого», «І це диво потім виїжджає на дорогу», «У нього дезінфекція така! Нехер замовляти, готуйте вдома самі!», «Весь «Uber» так дезінфікується. І таксисти - не виняток», - додають інші.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

«Він сказав "Поїхали!" І запив водою...», «Це просто «Uber» створив новий підрозділ - "Uber Дрінкс"», «Uber турбується про своїх співробітників», «Привіз замовлення, дали чайові», - сміються деякі коментатори.

Нагадаємо, три смерті за тиждень — грип вбиває українців не гірше, ніж коронавірус, дані Моз.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у скількох українців підозрюють коронавірус, цифри по областях. Кількість підозри на інфікування зростає з кожним днем.

Також Знай.uа писав, у Зеленського розповіли, як пенсіонерам уникнути смертей від коронавіруса відео. Серед бабусь і дідусів зареєстровано найбільше смертей по всьому світу.