Вже зовсім скоро Україна буде святкувати Великдень. На це свято прийнято ходити до церкви та службу та освячувати паску. Проте цьогоріч від таких традицій варто утриматися.

Про це розповів мер Києва Віталій Кличко під час щоденного звернення до киян.

Так мер Києва Віталій Кличко закликав киян відсвяткувати Великдень вдома і не відвідувати місця масового скупчення людей.

"Я, як мер столиці, дуже хвилююся з якими наслідками святкування Великодня відбудеться для мешканців міста. Як може вплинути на ситуацію з розповсюдженням коронавірусу в Києві. Я закликаю представників усіх релігійних конфесій дотримуватися обмежень та не проводити заходів із великим скупченням людей. Зокрема, під час святкування Великодня, – сказав Віталій Кличко.

Скриншот

Також Кличко розповів, що особисто зустрічався з представниками різних конфесій та закликав їх відповідально ставитися до безпеки вірян, дотримуватися обмежень, що запроваджені в місті та країні.

"Великдень – велике і світле свято, якого всі очікують. Свято, коли йдуть до церкви. Коли збираються великим колом близьких, коли ходять у гості. Але зараз ми повинні дотримуватися обмежень! Для того, щоб зупинити поширення інфекції і скоріше пом’якшити, а потім і скасувати ці обмеження", – наголосив Віталій Кличко.

Також Кличко сподівається, що представники різних конфесій прислухаються та будуть проводити служби онлайн.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, за якими правилами Україна житиме на карантині
Поки українці сидять на карантині, в країні відбуваються зміни.

Як повідомляв портал Знай.ua, українців примусово одягнуть в маски

Також Знай.ua писав, супермаркети знизили ціни на популярні продукти