У Києві п'яні підлітки в одній з будівель міста розтрощили пожежний ліфт та вирвали пожежну драбину.

Про це повідомляє "Київ Оперативний".

У вівторок, 31 березня підлітки у стані алкогольного сп'яніння вломилися до однієї з місцевих будівель та прийнялися трощити все на своєму шляху. Вандали зіпсували пожежний ліфт, вирвали пожежну драбину, зламали евакуаційний люк, пошкодили декоративні панелі ліфта, пошкодили механізм відкриття дверей ліфту та своїми діями призвели до зупинки пожежного ліфта.

Скріншот із відео


"Під час карантинних заходів в країні ці покидьки захаркали кабіну ліфту, якою користуються мешканці будинку та залишили інші біологічні залишки", - сказано у повідомленні Київ Оперативний.

Скріншот із відео


Місцеві жителі вже подали заяву до суду, проте вандалів досі не знайшли. Уважно придивіться, якщо ви впізнаєте когось з цих осіб, то прохання повідомити про це на спеціальну лінію 102.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Скріншот із відео

Увага! #Розшук! 31.03.2020 малолітні та бухі вандали розтрощили пожежний ліфт, вирвали пожежну драбину, зламали евакуаційний люк, пошкодили декоративні панелі ліфта, пошкодили механізм відкриття дверей ліфту та своїми діями призвели до зупинки пожежного ліфту. Під час карантинних заходів в країні ці покидьки захаркали кабіну ліфту, якою користуються мешканці будинку та залишили інші біологічні залишки. Подана заява до поліції, але органи щось не дуже поспішають розкривати цю справу. Може хтось впізнає цих телепнів? Київ, Ревуцького, 7В

Geplaatst door Киев Оперативный op Woensdag 1 april 2020

Нагадуємо, що нещодавно харківські правоохоронці затримали чоловіка, який прямо на вулиці пограбував дівчину-підлітка.

Як повідомляв портал Знай.uа автовласників попередили, в яку авантюру можуть втягнути їх гроші під двірниками.

Також Знай.uа писав про те, що в соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний відеоролик незвичайного пограбування.