Вчора, 31 березня, на трасі Київ-Чоп у Житомирській області сталася дорожньо-транспортна пригода, в результаті якого загинув Федір Шпиг – відомий український підприємець і політик. Про це повідомляють у телеграм-паблике «Київ сьогодні».

Наголошується, що 64-річний бізнесмен був за кермом розбитого автомобіля марки Mercedes. Крім нього, загинула також його 67-річна пасажирка. Друга жінка, 83-х років, яка також перебувала в машині, зараз госпіталізована в реанімаційне відділення у важкому стані. За попередніми даними, обидві жінки – близькі родички загиблого, його тітка і мати.

Фото: «Київ сьогодні»

За попередніми даними, Шпиг не впорався з керуванням, автомобіль занесло, і він опинився в кюветі. Після перекидання машину охопило полум'я.

Водій та пасажирка загинули на місці аварії.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Загиблий Федір Шпиг відомий тим, що заснував банк «Аваль», який в 2005 році продав австрійській групі Raiffeisen за мільярд доларів.

Крім того, він був депутатом Верховної Ради України третього, четвертого та п'ятого скликань, а також співвласником холдингу «Молочний альянс», в який входить, зокрема, Яготинський маслозавод.

Нагадаємо, спадкоємець королівського престолу принц Чарльз і прислуга Єлизавети заразилися коронавірусом

Як повідомляв портал Знай.uа, фвід лікаря-героя, який бореться з пандемією, зворушила мережа

Також Знай.uа писав, як працюють монарші особи в самоізоляції