У Києві збільшилася кількість людей, заражених коронавірусом. Такі дані озвучив мер столиці Віталій Кличко сьогодні, 28 березня, на своїй сторінці в Facebook.

За словами столичного градоначальника, діагноз «коронавірус» підтвердився вже у 74 жителів Києва.

"Сьогодні вранці ми отримали від Державної установи "Київський міський лабораторний центр МОЗ України" дані про ще 19 лабораторно підтверджених випадки захворювання на коронавірус", - повідомив мер.

За словами Кличка, хворі – десятеро чоловіків і дев'ять жінок. При цьому вік пацієнтів чоловічої статі – від 25-ти до 54-х років, а жіночої - від 17-ти до 62-х років.

Дев'ятьох з інфікованих доставили до Олександрівської лікарні. Ще п'ятьох – госпіталізували в міську клінічну лікарню №4. Трьох ізолювали в клінічній лікарні №9.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також двох хворих з коронавірусом залишили вдома, на самоізоляції. Медики будуть стежити за їхнім станом.

Фото: Віталій Кличко, Facebook

"Закрийте Київ на в'їзд або всі ці карантини до *опи! Більше ста тисяч людей безконтрольно ввезені в країну. Це що за карантин такий?", - пишуть в коментарях до посту кияни.

Нагадаємо, що скоро Київ закриють на в'їзд і виїзд.

Як повідомляв портал Знай.uа, як вплине на економіку Києва коронавірус, Кличко дав відповідь.

Також портал Знай.uа писав, де в Києві купити маски і антисептики.