Українські лікарі почали вже відкрито розповідати про проблеми в лікарнях у яких вони працюють. Незважаючи на те, що про епідемію коронавірусу було відомо давно, і всі чудово розуміли, що епідемія не обійде стороною і нашу країну, медустанови виявилися не готові до зустрічі з коронавірусом. А медики залишилися сам на сам з проблемою.

Медсестра Центральної районної лікарні Києва Ніна Козловська розповіла про ситуацію пов'язану з Covid 19.

В інфекційне відділення лікарні привозять людей з підозрою на коронавірус, а у лікарів немає належного захисту!

Свій крик душі жінка опублікувала на особистій сторінці в Facebook і адресувала президенту Володимиру Зеленському, Кабінету міністрів на чолі з Денисом Шмигалем, главі МОЗ Іллі Ємцю і всьому міністерству в цілому.

скріншот зі сторінки Ніни Козловської в ФБ
скріншот зі сторінки Ніни Козловської в ФБ

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

"Скажіть, чому не виконуються ваші обіцянки та накази? Ми нічим не забезпечені. Нас залишили один на один. З нас зробили смертників-камікадзе. Вам не соромно, що лікар-інфекціоніст просить у людей допомоги?! У відділення звозять людей з підозрою на коронавірус, а подивіться на костюм лікаря!" – обурилася медсестра.

До того ж столичні лікарні ризикують залишитися без персоналу — багато працівників пишуть заяви на відпустки. Тому, що частина медперсоналу - люди старше 60 років, які не хочуть ризикувати своїм здоров'ям і обслуговувати заражених. Про це розповіла інфекціоніст ООН (ЮНІСЕФ) в Україні Катерина Булавінова.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Коронавірус косить киян з потрійною силою - 10 нових випадків зараження, медики в розпачі

Як повідомляє портал «Знай.ua» Київщина "у вогні" Covid-19 - названо кількість заражених, у медиків біль в очах

Також «Знай.ua» писав, що Коронавірус лютує на Львівщині - 89 підозр за лічені дні, медики валяться з ніг