У Києві в розпал епідемії коронавірусу продають м'ясні продукти просто на вулиці без будь-якої упаковки.

Відповідні кадри з'явилися в телеграм-каналі "Київ Зараз".

Так, у Києві на Троєщині неподалік від супермаркету "Еко-маркет" помітили людей, які торгують м'ясом, салом та іншими м'ясними продуктами просто на вулиці. При цьому товар ніяк не захищений від попадання на нього мікробів або ж вірусів, упаковки на м'ясі теж немає.

Фото Київ Зараз

Фото Київ Зараз


А тим часом за станом на 22:30 22 березня в Україні є 73 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 3 летальних, 1 пацієнт одужав і вже виписаний з лікарні. За добу виявлено 26 нових випадків.

Фото Київ Зараз

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще


Зараз коронавірусна хвороба виявлена у:

Дніпропетровська область - 2;
Донецька область - 1;
Житомирська область - 2 (1 летальний)
Івано-Франківська область - 5 (1 летальний), з яких 3 за останню добу
Київ - 29 (з них 20 виявлено за останню добу);
Київська область - 5, з яких 1 за останню добу
Львівська область - 2, з яких 1 за останню добу
Тернопільська область - 1;
Чернівецька область - 25 (1 летальний)
Черкаська - 1 підтверджений за останню добу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що заступник міністра охорони здоров'я Андрій Семиволос дав рекомендації по проведенню богослужінь на період карантину, який ввели у зв'язку з поширенням коронавіруса.

Як повідомляв портал "Знай.uа" , у Ватикані, який століттями підтримував віруючих у важкі й радісні хвилини, прийняли рішення відпустити гріхи".

Також "Знай.uа" писав, що Мінохоронздоров'я рекомендувало Церквам і релігійним організаціям по-можливості проводити Богослужіння в онлайн-режимі.