Тільки за другу добу введення обмеження на пересування пасажирського транспорту в столиці не вийшли на маршрути більше шести сотень маршрутних автобусів. Про це стало відомо з повідомлення заступника міністра внутрішніх справ України Антона Геращенка.

За його словами, приватні перевізники не випустили транспорт на маршрути, так як при обмеженні в десяток чоловік на одну маршрутку їм не вигідно продовжувати перевезення.

Між тим, мер Києва Віталій Кличко ще вчора, 19 березня, обіцяв вирішити проблему з відсутністю транспорту і «поговорити з перевізниками». Однак відкривати метрополітен і відновлювати його роботу хоча б у обмеженому режимі столичний градоначальник не збирається.

При цьому Київ вирішено оточити блокпостами, на яких чергуватимуть правоохоронці і перевіряти виконання вимоги про обмеження кількості пасажирів у громадському транспорті.

Нагадаємо, Лукашенко вирішив "прикольнутися" і налякав коронавірусом генсека ОДКБ.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.іа", у Зеленського розповіли, як пенсіонерам уникнути смертей від коронавірус відео.

Також "Знай.іа" писав, "Коронавірус - спусковий гачок глобальної кризи", - експерт розповів про колапс, який чекає українців.