Бронзових малюків-засновників Києва на Поштовій площі «захистили» від коронавірусу на Кия, Щека, Хорива і їх сестру Либідь наділи медичні маски.

Свіжі фотографії були опубликовані в Facebook автором проекту.

«Убезпечив» маляток таким чином автор скульптур Володимир Журавель.

скріншот з Фейсбуку
скріншот з Фейсбуку

«Бронзові малюки на Поштовій вже давно стали джерелом позитиву для киян і гостей міста. Тому вирішив надіти їм на обличчя медичні маски. Я їх придбав давно, коли тільки надійшли перші новини з Китаю, було відчуття, що цей вірус дійде і до нас. Коли одягав маски на малюків, до мене підійшов іноземний турист і попросив маску. Звичайно ж, поділився», -розповів скульптор.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Журавель думає, що маски явно не довго пробудуть на обличчях малюків, адже зараз в столичних аптеках спостерігається їх дефіцит.

фото: Володимир Журавель
фото: Володимир Журавель

фото: Володимир Журавель
фото: Володимир Журавель

фото: Володимир Журавель
фото: Володимир Журавель

«Знаю, що їх швидко знімуть ті, у кого немає маски. Мені не шкода нехай беруть. Навпаки, навіть приємно, що маска може врятувати комусь здоров'я або навіть життя», - заявив він.

Варто визнати, що малюки в масках мають моторошний вигляд, а от всім батькам не завадить подивитися на них і задуматися про своїх дітей, яких вони випускають на вулицю не дивлячись на заклик влади не виходити з дому без потреби.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові на пам'ятник Сковороди почепили маску від коронавіруса, все буде добре

Як повідомляє портал «Знай.ua» Тарасу Шевченку - 206 - у Львові влаштували грандіозну вечірку " на честь Кобзаря

Також «Знай.ua» писав, що Києво-Печерська Лавра опинилася в руках людини без освіти, Федоренко про пам'ятник ЮНЕСКО