У Києві вже другий день метро закрито через карантин. Через це в наземному громадському транспорті столиці збільшилося навантаження.

Так як згідно з рішенням Кабінету міністрів України на час карантину в маршрутках можна перевозити за раз до 10 пасажирів, а в трамваях до 20. Через це на столичних зупинках зібралися величезні натовпи людей, які ходять дістатися до потрібного їм місця.

Так у телеграм-каналі "Kyiv NEWS" опублікували фото самої довгої черги до громадського транспорту. Саму величезну чергу помітили на Позняках на вулиці Ахматовій. Там люди чекали маршрутку №220.

Фото Kyiv NEWS

На час карантину краще мінімізувати використання громадського транспорту. У цей час можна більше гуляти пішки або використовувати велосипед як засіб пересування.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Це питання на особистому контролі", - Зеленський заговорив про виселення студентів з гуртожитків.

Як повідомляв Знай.ua , де ви візьмете фахівців? Комаровський пояснив, чому безглуздо купувати апарати для вентиляції легень.

Знай.ua писав, китайські медики заявили про ефективний препарат від коронавіруса - обіцяють роздавати безкоштовно.