У Києві зафіксовано черговий випадок захворювання на коронавірус. На цей раз небезпечну хворобу «підчепив» військовий пенсіонер. Про це повідомили в командуванні Медичних сил Збройних сил України.

Як повідомляється, чоловік поскаржився на погане самопочуття ще 17 березня, його госпіталізували і провели експрес-тести на коронавірус. Один з них виявився позитивним.

Чоловік розповів, що не так давно зустрічався з товаришем, у якого спостерігалися ознаки ГРВІ. Однак діти друга нещодавно приїжджали до нього з-за кордону в гості.

У військового відібрані нові зразки для більш детального аналізу, їх результати стануть відомі протягом трьох робочих днів.

Як повідомляв Знай.ua якщо ви думали, що в Україні карантин тільки на пару тижнів, то ви глибоко помиляєтеся. Українцям розповіли, чого дійсно варто чекати від коронавіруса і від карантину в цілому.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Також Знай.uа писав, українці наплювали на всі правила і закони, набивали маршрутки, навіть якщо їх виштовхували силою. Ні про які маски та ізоляції навіть мова не йшла, в мережу просочилися відео всього цього хаосу в країні.

Нагадаємо, «Голодні ігри» в Україні доведеться скасувати. Державна митна служба повідомила, що не допустить голоду, а українців не залишать без продуктів. Все будуть завозити в необхідних кількостях.