У Києві через посилення карантину закрили метро, через це в столиці стався справжній транспортний колапс.

Про це повідомляє інформаційний портал "Країна".

У Києві через закриття метро людей на зупинках стало набагато більше, а транспорту все одно мало. У маршрутки і автобуси запускають набагато більше людей, ніж належить за затвердженими нормами (до десяти пасажирів у маршрутках і до двадцяти - в трамваях, автобусах і тролейбусах). Майже ніхто цю норму не дотримується.

Люди на зупинці, фото "Знай.uа"
Люди на зупинці, фото "Знай.uа"

Перед мостом Метро і на самому мосту утворилася величезна пробка. Муніципальний транспорт практично припинив рух. А на автобусних зупинках столиці люди ловлять попутки, однак водії зупиняються не часто. Така ж ситуація і на Парковій алеї в бік центру Києва.

Популярні новини зараз
Надбавки до пенсії змінюють: від чого залежить Не мають законної сили: через які повістки не зможуть покарати Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Ситуація на дорозі в Києві, фото Країна

Через те що громадського транспорту недостатнього, багато киян намагаються прямо на зупинках зловити попутки, але мало хто з водіїв зупиняється.

Також зазначимо, що більшість людей, які заходять в громадський транспорт, не користуються масками.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua часто на довірливих українцях намагаються нажитися і ситуація з коронавірусом – не виняток. Навіть відомий телеканал взяв участь у цьому. Українцям намагалися впарити несправжнє ліки.

Також Знай.ua писав, ВООЗ розповіли, чи зможе маска захистити від коронавіруса, чому їх носять у лікарнях і в країнах, де багато заражених, а також кому саме вони можуть допомогти.