Починаючи з 16 березня телеканал «Київ» запустив щоденну трансляцію відеоуроків за шкільною програмою для учнів 11-х класів. Ця програма створена для допомоги в підготовці до ЗНО.

Програма «Відкритий урок» розрахована на 11-класників і допоможе їм при підготовці до зовнішнього тестування. Всього заплановано показ уроків з 11 предметів. Про це можна дізнатися з повідомлення КМДА.

«Київ з року в рік займає перше місце в рейтингу обласних центрів за результатами ЗНО. Зараз одинадцятикласники знаходяться на порозі тестування 2020 року. Для нас важливо забезпечити безперервність освітнього процесу і створити максимально ефективні телеуроки саме для випускників. Сподіваємося, що епідемічна ситуація в світі стабілізується, а вступна кампанія пройде у відповідності з певними термінами», — прокоментував заступник голови КМДА Валентин Мондрієвський.

хлопчик за комп'ютером
хлопчик за комп'ютером

Також треба вказати, що відмінна риса таких лекцій ще й у тому, що вони цікаві і яскраві, адже їх проводять кращі викладачі, які дуже добре розуміють особливості дистанційного навчання.
Проект був створений спільно з телеканалом «Київ», Київським університетом імені Бориса Грінченка.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Даний проект дуже важливий під час карантину, який введений через загрозу епідемії коронавірусу в світі. З метою запобігання епідемії в країні і в столиці вживаються безпрецедентні заходи санітартной безпеки, через які школярі не мають можливості продовжувати навчання. За словами організаторів проекту, така освітня акція є не тільки необхідною з точки зору безперервного навчального процесу, а також демонструє турботу про юне покоління та їх батьків з боку міста під час переходу на дистанційне навчання в Україні.

В ефір виходитиме по 5 уроків в день, тривалістю до 30 хвилин.

Час трансляцій: 9:30, 11:30, 13:30, 13:05, 13:30.

Анонси «Відкритих уроків» постійно оновлюються на офіційній сторінці телеканалу «Київ» в Facebook. Також, відео телеуроків можна буде подивитися на Youtube каналі телеканалу «Київ».

У подальшому планується, що програма «Відкритий урок» стане постійною на телеканалі «Київ» і охоплювати програму не тільки випускних класів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Школи Харкова закрили на карантин, але навчання ніхто не відміняв

Як повідомляє портал «Знай.ua» Львів на карантині - з ким залишити дітей і чи можуть батьки взяти відпустку, поки закриті сади і школи

Також «Знай.ua» писав, що Навчання vs гри: зіркові батьки розповіли, як розважають дітей під час карантину