Заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Пантелеєв заявив, що у Києві комунальники продовжують проводити дезінфекцію в житлових будинках Києва через коронавірус з Китаю.

Про таке він розповів час прес-брифінгу щодо обмежувальних заходів у столиці.

"З суботи ми дезінфікуємо сходові клітини, ліфтові кабіни, ручки дверей, сходові перила тощо. Ця робота не припиняється керуючими компаніями, адже ми усвідомлюємо як важливо дотримуватись елементарних санітарних правил та вказівок епідеміологів, Держпродспоживслужби", – сказав він.

Коронавірус, фото з вільних джерел
Коронавірус, фото з вільних джерел

Наразі ж невідомо, до якого періоду фахівці будуть дезінфікувати будинки в різних мікрорайонах Києва, але відомо, що роблять вони це один раз на день та використовують "Аквадез Плюс".

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

До слова, згідно з останніми даними, в світі підтверджено 145 374 випадків коронавірусу. Найбільша кількість заражених - в Китаї (80 973), Італії (17660), Ірані (11364), Південній Кореї (8086), Іспанії (5232). Зафіксовані 5429 смертей від смертельної хвороби. Одужали 71694 людини.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше