У Києві банда ромів вкрала у дівчини в маршрутці гаманець. Їх затримали небайдужі перехожі, а поліція відпустила. Про це повідомляють у співтоваристві «Київ Оперативний» в Facebook.

«Сьогодні на зупинці «Шулявська», при спробі увійти в маршрутку хтось із цієї банди вкрав у дівчини гаманець. На щастя, вона вчасно схаменулася, вийшла з маршрутки і з небайдужими громадянами затримали злодіїв. Поліція їхала більше 30 хвилин. А потім сказали, що факту крадіжки немає, так як гаманець повернули і тому вони їдуть. Такі справи», - написали у співтоваристві, опублікувавши відео затримання злодіїв.

Сегодня на остановке «Шулявская», при попытке войти в маршрутку, кто-то из этой банды украл у девушки кошелёк. К счастью, она вовремя спохватилась, вышла из маршрутки и с небезразличными гражданами задержали воров. Полиция ехала больше 30 минут. А потом сказали, что факта кражи нет, так как кошелёк вернули и поэтому они уезжают. Такие дела🤷🏻‍♂️ #всеодноїхнесадять

Geplaatst door Киев Оперативный op Zaterdag 14 maart 2020

«Як можна "віддати" гаманець, коли така зграя поруч з тобою в маршрутці? Руки в дупі, чи що, тримає в цей час?», - дивуються деякі користувачі.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

«Поліція безсила, немає законних підстав затримувати, але в наших руках влаштувати самосуд, так як вони знають свою безпеку і нахабніють. Але, до речі, за скоєний самосуд у нас є можливість законно притягнути до відповідальності. У нас суперові закони», - пишуть в коментарях.

«Скоро їх будуть просто мовчки пі**ить. Побачив – у*бав, опинився поряд – додав срача. А як інакше? І з копами так само, якщо не виконують свою роботу», «Спасибі хлопцям, що не пройшли повз і допомогли дівчині», «Наука на майбутнє, не потрібно викликати поліцію. Вивернути лікті у зворотний бік і забути про цей дрібний інцидент», - відзначають деякі.

Нагадаємо, раніше Зеленський дав надію тисячам переселенців: "Повинні отримати безкоштовно".

Як повідомляє портал «Знай.uа» На що готові українці заради субсидій: забувають про чоловіків, машини і нерухомість.

Знай.uа писав, що Виплати переселенцям з Донбасу в 2020 році: хто зможе розраховувати на надбавку.