У Києві провели масову акцію до Дня добровольця, незважаючи на карантин по коронавирусу. Про це повідомили в «Інформатора».

Наголошується, що на Михайлівській площі зібралося близько тисячі осіб – в основному, ветерани-добровольці Антитерористичної операції на Донбасі. Від площі вони пройдуть колонами по Майдану Незалежності, алеї Небесної Сотні, вулицями Грушевського, Шовковичній, Інститутській, Банкової до урядового кварталу і Офісу Президента, де проведуть невеликий імпровізований мітинг.

На Михайловскую площадь в честь дня добровольца вышли ветераны АТО

Geplaatst door Информатор Киев op Zaterdag 14 maart 2020

Серед учасників акції – бійці АЗОВа, «Правого сектору», батальйону «Донбас» та інших добробатов. Хода будуть супроводжувати правоохоронці, Національна гвардія медики і рятувальники.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

В даний час мітинг проходить спокійно, без провокацій. З самого ранку на сайті міськради з'явилася інформація про скасування запланованої акції через карантин по коронавирусу, однак люди приходять з власної ініціативи.

Нагадаємо, Вакарчука кинуло в піт через незручні запитання про спонсорів - "Мукає і трясе головою".

Як повідомляв портал Знай.uа, в Італії з-за коронавирусного карантину люди спустошили полиці супермаркетів

Також портал Знай.uа писав, у Британії шукають добровольців, які за гроші будуть готові заразитися коронавірусом, щоб допомогти знайти вакцину від нової хвороби.