П'ятниця 13 зазвичай у багатьох людей викликає побоювання. Багато вважають, що в цей день потрібно бути вкрай обережними. Але все ж є і такі, хто ставитися до цього дня зовсім звичайно або ж взагалі, вважає його щасливим. Так у п'ятницю 13 безліч закоханих пар Києва вирішили укласти шлюб.

Про це повідомили в Головному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції (Київ р.).

Сьогодні в п'ятницю 13 березня в Києві вирішили одружитися 47 пар, у Київській області - 9. Зазначимо, що 11 з 47 пар, які будуть одружуватися в столиці, вирішили в цей день скористатися послугою "Шлюб за добу".

Ілюстрація, фото lenta.іа


У п'ятницю 13 безліч людей хочуть укласти шлюб. У центральній юстиції зазначають, що минулого року в п'ятницю тринадцятого" в столиці одружилися стільки ж пар, скільки і в День святого Валентина - майже 200.

Також працівники відділів ГРАГС відзначають, що зараз молодята уникають традиційних костюмів і суконь, а також шукають красиві дати для реєстрації шлюбів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, кому сонячний березень подарує море ласки і кохання на все життя.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua , астрологи назвали найміцніші пари серед знаків Зодіаку.

Також портал Знай.ua писав, які знаки Зодіаку ніколи не зрадять другу половинку.