У Києві супермаркет "Велика кишеня" вимагав, щоб покупниця заплатила за вкрадений іншими товар через неправильний цінник.

Про це повідомляє Інформатор.

У Києві між супермаркетом "Велика Кишеня" і покупницею стався конфлікт. Дівчина розповіла, що з неуважності машинально зважила м'ясо на вагах для овочів і приклеїла до пакету ціну за капусту. Після цього дівчина сплатила свої продукти на касі самообслуговування.

Після цього до Вікторії підійшов співробітник магазину і попросив показати пакет з м'ясом і цінник. Але, на ньому була ціна не за м'ясо, а за капусту, вартість якої значно менше. Розгублена дівчина повідомила співробітнику супермаркету, що зробила це випадково і готова зараз же доплатити різницю. Але охорону така ідея не вразила.

Від покупниці вимагали сплатити вкрадений іншими товар, фото Інформатор

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Але після цього до дівчини підійшла ще одна співробітниця магазину, яка представилася адміністратором. Та заявила, що просто відплатити різницю не вийде. Вона запропонувала інший варіант: сплатити іншу покупку — ікру, яку хтось вкрав з супермаркету раніше, при цьому ні м'ясо, ні ця загадкова ікра покупниці не дісталися б. При цьому адміністратор заявила, що якщо дівчина це не зробить, що вона викличе поліцію і тоді Вікторії доведеться платити штраф близько 2000 гривень за крадіжку.

Але покупниця стояла на своєму. Вона не хотіла платити за товар, який і в очі не бачила, і ще раз запропонувала просто доплатити за м'ясо. Вона пояснила, що хотіла купити і м'ясо, і капусту, але втомилася після роботи, підійшла з пакетом м'яса до ваг для овочів, а про капусту взагалі забула.

Від покупниці вимагали сплатити вкрадений іншими товар, фото Інформатор

Адміністратору не сподобалася така поведінка дівчини і вона викликала приватну охоронну службу, яка обслуговує "Кишеню". Вони не знали що робити з дівчиною і викликали на місце події наряд поліції.

Правоохоронці дали працівниці магазину написати заяву, а Вікторію відпустили за відсутністю причин її затримувати. М'ясо залишилося в супермаркеті неоплаченим, а за наклейку "капуста" на пакеті з м'ясом дівчині гроші теж не повернули, але повинні були.

Від покупниці вимагали сплатити вкрадений іншими товар, фото Інформатор


За словами правоохоронців, які приїхали на цей виклик, подібні ситуації в супермаркеті "Велика кишеня" трапляються досить часто. Вони розповіли, що в таких випадках касир прибирає з чека той продукт, який був зважений неправильно, і пробиває вже за новою (правильної) ціною, а за "помилковий" гроші йому повертаються

Вікторія вирішила не пускати все на самоплив і написала на працівників магазину заяву за вимагання. Поліцейський повідомив, що вина працівників супермаркету цілком може бути доведена, так як він сам чув, як адміністратор пропонувала оплатити вкрадений іншими товар.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viberщоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, на днями відомий магазин під назвою Dance!, який раніше відзначився низькими цінами в порівнянні з іншими, потрапив у дуже гучний скандал.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що в Миколаєві черв'яки ледь не вбили жінку, яка вирішила поласувати цукерками.

Також портал "Знай.ua" писав, що супермаркет АТБ нагодував покупців ковбасою з "делікатесом".