Сьогодні, в ніч на 5 березня, у Києві злодій-невдаха намагався пограбувати магазин з аксесуарами, розташований неподалік від метро Дружби Народів. Про це повідомляють у спільноті «Київ оперативний» у Facebook.

«На щастя, ввімкнулася сигналізація, яка його налякала. Якщо впізнали хлопця, напишіть нам в особисті повідомлення», - додають автори посту.

Сьогодні вночі, злодій-невдаха намагався пограбувати магазин з аксесуарами на метро Дружби Народів. На щастя ввімкнулася сигналізація, яка його налякала. Якщо впізнали хлопця, напишіть нам в особисті повідомлення.

Geplaatst door Киев Оперативный op Woensdag 4 maart 2020

«Дрищ хотів, мабуть, сережки для свого хлопця взяти, але не зміг зламати двері», «Свято скоро, готується...», «Жесть...Тут же проходняк який... І навіть вночі… А навпроти 24/7 кафешка... 100% поруч хтось...», - дивуються кияни.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

«Іди, тренуйся на кішках», «Він молодий ще, тільки вчиться. Дайте йому час...», «Добре, хоч руки собі не зламав», «8 березня на носі, бабі айфон подавай», - припускають вони.

«Була б безшумною сигналізація (підключена до охорони), то може, цю стрибучу мавпочку і пов'язали б», - вважає дехто з користувачів.

Нагадуємо, що нещодавно харківські правоохоронці затримали чоловіка, який прямо на вулиці пограбував дівчину-підлітка.

Як повідомляв портал Знай.uа автовласників попередили, в яку авантюру можуть втягнути їх гроші під двірниками

Також Знай.uа писав про те, що в соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний відеоролик незвичайного пограбування.