Чергову спробу контрабанди виявили у міжнародному поштовому відправленні. Цього разу київські митники вилучили масонський ритуальний меч, який прямував в Україну із Америки.

Про це повідомляє Київська митниця Держмитслужби на своїй сторінці у Facebook.

сторінка Київської митниці, скріншот

- Меч з рукояткою загальною довжиною 90,7 см, що був вилучений під час перевірки поштового відправлення із США, експертами визначено як довгоклинкову холодну зброю колючої дії. Дана зброя подібна за зовнішнім виглядом до масонських мечів, поширених в США в XIX-XX століттях, - розповіли митники.

В декларації цю холодну зброю, яка заборонена до пересилання у міжнародних поштових відправленнях без дозвільних документів, відправник назвав сувеніром. Складено протокол про порушення митних правил.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Київська митниця вилучила масонський ритуальний меч в посилці

⚡️Київською митницею вилучено масонський ритуальний меч🗡 🔥Втретє за останній час під час митного контролю міжнародних поштових відправлень київські митники вилучають мечі⚔️. Цього разу меч з рукояткою загальною довжиною 90,7 см, що був вилучений під час перевірки поштового відправлення із США, експертами визначено як довгоклинкову холодну зброю колючої дії. Дана зброя подібна за зовнішнім виглядом до масонських мечів, поширених в США в XIX-XX століттях. В митній декларації цю холодну зброю відправник назвав сувеніром. Холодну зброю, заборонену до пересилання у міжнародних поштових відправленнях без дозвільних документів, вилучено. 📌Складено протокол про порушення митних правил за ст. 472 Митного кодексу України. ✌️Нагадаємо, що в двох попередніх випадках працівники Київської митниці Держмитслужби виявили середньовічний палаш довжиною 83 см XVI-XVII ст. та скіфський меч довжиною 35 см VII-VI ст. до н.е., які експертами віднесено до історичних та культурних цінностей. Свідоцтв на право вивезення даних культурних цінностей - палаша, який прямував до Великобританії, та меча, якого відправляли до Румунії, – не було. Старовинну зброю було вилучено за протоколами про порушення митних правил. #Київська_митниця_Держмитслужби #контрабанда #ХолоднаЗброя #ПоштовіВідправлення

Geplaatst door Київська митниця Держмитслужби op Dinsdag 3 maart 2020

У Київській митниці нагадали, що за останній час вже третій меч, який вилучають. В двох попередніх випадках виявили середньовічний палаш довжиною 83 см XVI-XVII ст. та скіфський меч довжиною 35 см VII-VI ст. до н.е., які експертами віднесено до історичних та культурних цінностей.

Свідоцтв на право вивезення даних культурних цінностей - палаша, який прямував до Великобританії, та меча, якого відправляли до Румунії, – не було.

Старовинну зброю було вилучено за протоколами про порушення митних правил.

Нагадаємо, раніше Теща очільника Поліської митниці вразила статками — дві квартири і дорогий позашляховик

Як повідомляє портал «Знай.uа» Під Львовом зловили хитрого контрабандиста, - віз дитячий одяг у мішках з нітратами

Також «Знай.uа " писав, що Коньяк від Путіна? Під Харковом схопили "гастролера" з російським алкоголем