У Києві біля одного із закладів швидкого харчування подселились названі хвостаті гості.

Про це повідомляє "Київ Оперативний".

Так, у Києві біля станції метро "Чернігівська" в закладі швидкого харчування "Шаурма" поселилися щури. Хвостаті гості повеселилися просто біля кіоску. При цьому вони зовсім не боялися людей, так як очевидці спокійно зняли їх на відео.

Скріншот з відео

Користувачі мережі неоднозначно відреагували на це відео.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Дайте поїсти тварині, як не люди. З неї користі більше, ніж від президента", "Так мені новина, вони живуть серед усіх МАФів", "Це щур Ремі з рататуя. Він шаурму готував", "Купувати щось поїсти у метро то треба бути трохи тупим. А біля метро Чернігівська то вже зовсім без мізків - там же навколо одні ригаловки, алкаші і як вишенька на торті наркопритон ","біля рибного ринку в центрі Бергена теж бігають ", - такі коментарі залишили користувачі мережі під відео.

Скріншот коментарів

Знай.uа повідомляв що боротьбу з МАФами від Кличка висміяли колеги і нардепи: "Треш в управлінні містом триває".

Раніше Знай.uа писав чергове звільнення у Кличка: новоспечений чиновник ледве протримався 2 місяці.

Нагадаємо, прощай, шаурма: Кличко покаже червону картку кіосках Києва.