Київський суддя "відзначився" неймовірною "гуманністю" - служитель Феміди відпустив з-під варти банду жорстоких злочинців.

Про це повідомляє "Інформатор", полсилаючись на інформацію прес-служби поліції Києва.

У Києві групі грабіжників, які під час злочинів катували дітей і пенсіонерів, обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Однак, суддя вирішив змінити її і відпустив організатора банди під домашній арешт, а іншим надав можливість внести заставу в розмірі, в 10 разів меншою за загальну суму награбованого.

Зловмисників, до яких так гуманно поставився суддя, підозрюють в скоєнні 5 розбійних нападів на оселі людей.

Під час таких нападів грабіжники піддавалися фізичному впливу і погрожували вбивством жертв, серед яких були діти і люди похилого віку.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У січні 2020 року збройну банду затримали. Серед них був громадянин, якого вже судили за розбійні напади і бандитизм. Спочатку суд обрав найсуворішу міру запобіжного заходу - утримування під вартою на місяць без права внесення застави., Але, незважаючи на тяжкість скоєних злочинів, суддя одного зі столичних судів змінив запобіжний захід.

Наразі організатор злочинної озброєної банди отримав домашній арешт. Двоє інших підозрюваних можуть внести заставу в 10 разів меншу за загальну суму награбованого.

Прес-служба поліції Києва акцентує увагу на тому, що такі рішення ставлять під загрозу життя і здоров'я потерпілих і свідків провадження, а також надають можливість вільно на них впливати.

Також Знай.ua писав, у Києві з кулемету розстріляли бізнесмена Вульфа, пов'язаного з опонентом Коломойського