У Києві неадекватний водій напав на перехожого з невідомих причин, після чого роздягнувся і влаштував голе шоу просто на трасі на очах у шокованих очевидців.

Подробиці сороміцького інциденту повідомляє "Київ Оперативний" на своїй сторінці у Facebook та публікує відео з місця.

"Неадекватний водій #Volkswagen влаштував нефіговий перфоманс: вибіг із своєї автівки, напав на перехожого, а потім зняв з себе весь одяг, просто ліг на асфальт і почав кричати "Андрюхааааааа!"🙈 Через пару хвилин, як побачив спецсигнали швидкої, зібрав свої речі, сів а автівку та поїхав у невідомому напрямку. Київ, Голосіївський проспект", - йдеться в повідомленні.

Скріншот facebook

Неадекватний водій #Volkswagen (#AI5444CI) влаштував нефіговий перфоманс: вибіг із своєї автівки, напав на перехожого, а потім зняв з себе весь одяг, просто ліг на асфальт і почав кричати «Андрюхааааааа!»🙈 Через пару хвилин, як побачив спецсигнали швидкої, зібрав свої речі, сів а автівку та поїхав у невідомому напрямку. Київ, Голосіївський проспект

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще
Geplaatst door Киев Оперативный op Maandag 24 februari 2020

Українці не розгубилися і масово засипали публікацію найбожевільнішими здогадками та припущеннями, що саме хотів сказати чоловік голим перформансом.

"Андрюха, якщо ти дивишся це відео, нехай тобі буде соромно! Довів людину", "Це дружбан Андрія Богдана! Кличе, плаче, переживає та згадує його фото з Мальдів та напис "Грошей немає, але ви тримайтеся! Хлопець не може оговтатися від побаченого! Травма на все життя", - іронізують українці в коментарях.

Скріншот facebook

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Більше тридцяти "крихіток" потонули одночасно: трагедія, яка підняла на вуха всю країну

Як повідомляє портал "Знай.ua" в Києві замість видобутку зловили людську голову в пакеті

Також "Знай.ua" писав, що Під Львовом весела компанія рибалок пішла під лід, вижили не всі - деталі крижаний трагедії