У Києві, у дворі на вулиці Булгакова, група малоліток натовпом накидається на перехожих. Відповідне відео опублікували в співтоваристві "Київ Оперативний" в соцмережі Facebook.

Спостерігач зняв на відео, як натовп підлітків оточив пенсіонера: діти побили старого ногами, а потім обплювали його.

Видео 18+ (ненормативная лексика) Чьи отпрыски? Ул. Булгакова, Южная Борщаговка.

Geplaatst door Киев Оперативный op Zaterdag 22 februari 2020

«Сподіваюся в один прекрасний день, одне з цих "милих" чад не повернеться додому... Чи знайдуть де-небудь з проломленою башкою або діркою в животі... Вони не доживуть до повноліття. Не мають права», «Батьки - ви це бачили, кого ви вирощуєте? Вони вас будуть дубасити», - пишуть коментатори.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

«Після перегляду з'явилось бажання взяти зброю та почати відстрілювати це тупориле, без мізків створіння, а разом із ними і їх тупих батьків, які народили та виховали таких ублюдків», «Проблема в тому, що ніхто не викликає поліцію за хуліганство, за невиконання батьками обов’язків. Якщо б батьків карали штрафами і адмінками, ситуація б виправлялася. Ці малі сцикуни сміливі, бо кучка на одного, їм би реального дядька, вони б обісралися. Чи батько б ременя дав. А то і батькам пофіг, і свідкам таких подій», - додають кияни.

«Треба знову спецшколи відкривати. Це вони зараз плюються та штовхаються, а через пару років будуть грабувати та вбивати», «Думаю, потрібно змінювати законодавство про відповідальність неповнолітніх, щоб законно притягнути їх до відповідальності, а це повноваження депутатів (до речі, можете уявити, як бути вчителям в школах у таких ситуаціях, наприклад)», - зазначають у коментарях.

Додамо, що в Україні за 2019 рік покінчили життя самогубством 111 дітей.