На Київщині, а точніше і місті Сквира, через необережність тамтешнього школяра до лікарні потрапили 16 дітей. А виною став сльозогінний балончик, який останній випадково розпилив у класі.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Київської області.

Відтак, як відзначається, учениця 9 класу попросила свого однокласника поставити її мобільний телефон на зарядку, взявши зарядний пристрій з кишені її куртки. Однак, через свою необережність, неповнолітній, намагаючись взяти зарядний пристрій, випадково натиснув на газовий балончик, що також знаходився у кишені.

Школа, фото: Цензор
Школа, фото: Цензор

У результаті інциденту постраждали 16 дітей – віком від 6 до 15 років. Усіх їх госпіталізували. А заняття у школі скасували. Варто зауважити, що після такого випадку, поліцейські провели бесіду з учнями, щоб не допустити подібних випадків у майбутньому.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У школі під Харковом – спалах небезпечного вірусу, перші жертви вже на лікарняних ліжках

Як повідомляє портал "Знай.ua" "Сльозогінний газ і кийки": уряд вирішив жорстко розправитися з мирними протестами

Також "Знай.ua" писав, що У Києві під Радою українців труять сльозогінним газом, ситуація загострюється: стіна силовиків проти купки протестувальників