У вівторок, 18 лютого, в центрі Києва над Майданом перехожі мали змогу спостерігати незвичайне явище – моторошну інсталяцію, автори якої невідомі. На фото і відео можна побачити чорні повітряні кульки, на яких літали в повітрі манекени чоловіка і жінки та дитини, а також напис Credit. Жахливим було те, що ці манекени сім'ї виглядали наче повішеними.

Фотографіями лякаючого перформансу поділився користувач Facebook Євген Руденко. А відео було опубліковано в телеграм-каналі "Киев Сейчас". Зараз невідомо хто став автором цієї інсталяції, також не дуже зрозуміло, що саме цим хотіли сказати в самому центрі української столиці. Треба сказати, що користувачі мережі негативно відреагували на таке видовище, як і очевидці, які мали можливість це спостерігати.

Перформанс в Києві, Facebook
Перформанс в Києві, Facebook

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, нардеп приніс на засідання загадковий пакет, з якого посипалося щось дивне.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв про голий перформанс в АТБ – п'ять молодих хлопців показали свої банани всій Україні.

Також портал "Знай.ua" писав, що путінські фанати влаштували перформанс на вокзалі і розцілували поїзд "царя".