У Києві, в Печерському районі чоловік, який планував скористатися банкоматом одного із популярних українських банків, допоміг запобігти зухвалому шахрайству. Про це розповіли у патрульній поліції столиці.

Як зазначається, чоловік підійшов до банкомата, та помітив на його корпусі, якраз над клавіатурою, підозрілий предмет, схожий на відеокамеру.

Це здивувало киянина, і він вирішив про всяк випадок повідомити про знахідку правоохоронцям.

Одночасно із цим він побачив, що неподалік від нього перебувають невідомі чоловіки, які поводяться дивно та слідкують за його діями. Почувши, що чоловік викликає поліцію, вони швидко втекли у невідомому напрямку. Розповісти, як вони виглядали, чоловік не зміг – не роздивився через темряву.

Фото: Нацполіція

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Правоохоронці прибули за викликом і встановили, що підозрілий предмет – портативна відеокамера, за допомогою якої зловмисники фіксували дії користувачів банкомату.

«Найжахливіше те, що ці двоє, скоріше за все, планували потім пограбувати чоловіка, щоб отримати його картку. Найімовірніше, за допомогою розбою. Чоловік виявився пильним, що і врятувало йому здоров'я і навіть життя!», - пишуть коментатори у соцмережах.

«Таку велику камеру встановили на самому видному місці. Тільки б сліпий не помітив», - дивуються інші.

Нагадаємо, що клієнтка ПриватБанку звернулася зі скаргою в державний банк про те, як її мамі обманом оформили кілька карт.

Як повідомляв портал "Знай.ua" клієнт ПриватБанку розповів, як намагався домогтися компенсації страхового випадку при оформленому страховому полісі і відповіді банку.

Також "Знай.ua" писав, що клієнтка банку повідомила про чергову аферу, за допомогою якої шахраї виманюють з довірливих українців гроші.