На Київщині, в Броварах кішка дивом вижила після того, як провалилася в шахту вентиляції. Про це розповіли в співтоваристві «Kyiv Animal Rescue Group» у соціальній мережі Facebook.

Як повідомляється, тварина проникла на горище будинку і випадково впала у вентиляційний канал.

Пролетівши п'ять поверхів, тварина застрягла в тісному лазі. Звідти кішка жалібно нявкала і кликала на допомогу, але встановити місце її точного знаходження не вдалося до тих пір, поки з відрядження не повернувся чоловік, який мешкає на першому поверсі. Саме за стіною його квартири 10 днів страждала нещасна тварина.

Почувши нявкання, він викликав керуючого будинком і рятувальників. Звірившись з планом вентиляційної системи будинку, вони встановили місце, де застряла кішка. За допомогою спеціальної камери рятувальники обстежили шахту і з'ясували, що тварина під час падіння отримала поранення – всюди були сліди крові.

Спасение кошки в вентиляции в Броварах.

В Броварах в вентиляционной системе 10 дней просидела кошка, которая зашла на чердак и упала внуть открытого канала. Она пролетела 5 этажей и приземлилась на площадку, откуда мяукала и звала на помощь. Никто не слышал ее, пока не вернулся из командировки житель квартиры, в которой из-за стены можно было услышать кошку. Совместно с управдомом они вызвали спасателей, нашли план вентиляционной системы и обеспечили доступ для проведения работ. При помощи камеры спасатели определили глубину залегания кошки и ее координаты относительно стены в подъезде. Также было замечено, что на стене шахты- брызги крови, значит кошка не только истощена, но и ранена, и действовать нужно как можно скорее. Совсем недавно группа доброжелателей, которые пожелали остаться анонимными, подарили Команде спасения животных новый современный аккумуляторный перфоратор. При помощи этого устройства демонтаж стены был проведен гораздо быстрее, чем это делается обычно (не тратилось время на разматывание проводов, подключение, и т.д.). Кошка сама вышла из проделанного отверстия. Сразу же было обнаружено, что у нее не только истощение, но и кровотечение. Кошка была немедленно госпитализирована, ей сделана операция. При падении она получила травму матки, начался перитонит. К этому можно добавить кровопотерю и сильное истощение от длительного предывания в шахте без еды и воды. Выжила она чудом, если бы при спасательных работах возникла задержка, спасти бы ее не удалось. В настоящее время состояние ее улучшается. Благодарим всех, кто помогает Команде. Закупка новых аварийно-спасательных устройств всегда улучшает скорость и качество проводимых спасательных операций. Для желающих оказать помощь, наши номера карт: 4149 4390 0374 2784 (Сторожук М.Н.)- на оплату долга по операции и лечение спасенной кошки Дафны. (UA583052990000026207751584400) 5168 7551 0050 1499 (Сторожук М.Н.) - на снаряжение, топливо, ремонты машин; (UA103052990000026207696304091) Посмотреть на кошку можно в ветклинике Алден-вет на Ахматовой, предварительно сообщив нам об этом.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще
Geplaatst door Kyiv Animal Rescue Group op Donderdag 13 februari 2020

Господар квартири дозволив зламати стіну, і поранену кішку дістали на волю. Виявилося, що у неї пробитий живіт і почався перитоніт матки.

Зараз виснажена тварина перебуває на лікуванні у ветеринара. Їй шукають господаря.

Нагадаємо, як порахувати вік собаки в людські року: вчені створили правдивий калькулятор.

Також Знай.uа писав, що кіт вирішив прийняти ванну з піною і став зіркою інтернету: епічне відео.

Ще портал Знай.uа повідомляв, що мама на хвилину відволіклася: смілива кішка врятувала життя немовляті.